Erot yksityiskohdissa mahdollistavat vallankumouksellisen tuotteen

Merkittävin ero perinteisen aurinkokeräimen ja erittäin korkean hyötysuhteen omaavan keräimemme välillä on vallankumouksellinen absorberitekniikkamme yhdistettynä maailmanluokan pinnoitusosaamiseen. Tämä on mahdollistanut maailman tehokkaimman tasokeräimen kehityksen. Keräinteknologiamme mahdollistaa alhaisen ja ennustettavan energiantuottokustannuksen koko laitteiston 25+ vuoden elinkaaren ajalle. Savosolarin tuotteilla saat enemmän energiaa käytettävissä olevalta alueelta.

Ajattele isosti – unohtamatta yksityiskohtia

Savosolarin keräimet on kehitetty kestävyys, yksityiskohdat ja estetiikka huomioiden. Keräinrakenteen ansiosta voimme käyttää pienempää perustusten määrää, mikä pienentää materiaalikustannuksia ja helpottaa huoltotoimenpiteitä. Keräimiin integroitu sisäinen liitosputkitus minimoi liitosten lämpöhäviöiden määrää.

Tuoteportfoliomme koostuu maavaraisista ja katoille asennetuista teollisuuden prosessilämpö- tai kaukolämpöjärjestelmistä, sekä avaimet käteen -periaatteella toteutetuista aurinkoenergiatoimituksista.

6 syytä valita Savosolar:

  1. Alhainen ja vakaa energiakustannus, mahdollistaen tulevien vuosikymmenten energian tuottokustannuksen ennustamisen.
  2. Säästä tilaa ja rahaa maailman tehokkaimpien keräinten mahdollistamalla suurimmalla energiatiheydellä käytettävissä olevalta alalta.
  3. Kaksilasiset keräimemme mahdollistavat tuotantotuntien tuntuvan lisäyksen erityisesti pimeämpänä vuodenaikana, jolloin lämmitysenergian arvo on korkeimmillaan.
  4. Minimaaliset energiahäviöt integroiduista keräimen sisäisistä keräinputkituksista
  5. Etsattu lasin heijastuksenestokäsittely ei menetä tehoaan vuosienkaan kuluessa.
  6. Olemattomat huoltokustannukset.

Lue lisää teknologiastamme