Solvarme til et nyt niveau

Savosolar har hævet solvarme til et nyt niveau. Vi leverer verdens mest effektive energiforsyning til den laveste energipris. Vores solfangere er verdens mest effektive for store systemer og blev opfundet af en gruppe finske entreprenører og ingeniører, som ønskede at bruge deres coating-ekspertise til at gøre en forskel ved at tilbyde verden en bedre og renere energiløsning.

Vi hjælper vore kunder til at opnå deres miljømål på en økonomisk måde.
Kun 18 måneder efter grundlæggelsen af firmaet, vandt Savosolar verdens mest prestigefyldte solvarmepris – The Intersolar Award. Prisen blev tildelt for udviklingen af de direkte flow-elementer, som i dag er hjertet af verdens mest effektive flade solfangere.

I dag leverer vi konkurrencedygtige og stabile energiløsninger, som hjælper vore kunder med at nå deres miljømål på en økonomisk måde. Vi arbejder sammen med lokale firmaer, fordi vi tror, at energiinvesteringer skal bidrage til den lokale økonomi såvel som til miljøet. Vi arbejder konstant på nye og innovative teknologier for at hjælpe vore kunder til at få mere for færre omkostninger.

Vores mission

At bekæmpe klimaforandringer med førende solvarme teknologi til at sikre konkurrencedygtige og stabile energipriser.

Vores vision

På verdensplan at være førstevalget til højtydende solvarmeinstallationer.