Savo-Solar nimittää Nalle Stenmanin talousjohtajaksi

Savo-Solar Oyj
Yhtiötiedote                11.4.2017 klo 14.30 (CET)

Savo-Solar nimittää Nalle Stenmanin talousjohtajaksi

Savo-Solar Oyj on nimittänyt Nalle Stenmanin (KTM, s. 1971) yhtiön talousjohtajaksi. Nallella on 20 vuoden kokemus talous- ja yleisjohdon tehtävistä. Hän on toiminut ylimmän johdon eri tehtävissä Metson ja Metso Paperin palveluksessa Kiinassa ja Kaukoidässä (2000-2013) ja Konecranesin palveluksessa (1997-2000). Ennen Savo-Solarille tuloaan hän on ollut vuodesta 2013 lähtien Far East Advisory Ltd.:n palveluksessa työskennellen erilaisissa ylimmän johdon toimeksiannoissa muun muassa maailman johtavissa paperi- ja selluyhtiöissä sekä autoteollisuudessa.

Jari Varjotie, Savo-Solar Oyj:n toimitusjohtaja: “Suurten aurinkolämpöjärjestelmien kysyntä kasvaa nopeasti kaikkialla Euroopassa. Vahva markkina-asemamme ja erinomaiset referenssit Tanskassa tekevät meistä asiakkaiden silmissä erittäin potentiaalisen toimittajan. Asiakkaat myös odottavat meidän toimittavan entistä laajempia järjestelmiä, ja jatkamme osaamisemme vahvistamista tätä varten. Tässä tilanteessa Savo-Solar hyötyy selvästi talous- ja strategiaosaamisesta, jota Nalle on hankkinut suurten kansainvälisten yhtiöiden palveluksessa. Olen erittäin iloinen toivottaessani Nallen tervetulleeksi Savo-Solarin kansainväliseen ja monipuoliseen tiimiin. Olen vakuuttunut siitä, että Nallen liityttyä joukkoomme voimme edelleen parantaa kykyämme palvella asiakkaitamme ja auttaa heitä jatkossakin onnistumaan omissa liiketoiminnoissaan, ja samalla tuottaa lisäarvoa Savo-Solarin osakkeenomistajille.”

SAVO-SOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Hyväksytty Neuvonantaja
Mangold Fondkommission AB
puh.  +46 8 5030 1550

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savo-Solar Oyj:n on julkaistava EU:n markkinoiden väärinkäyttösääntelyn perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 11.4.2017 klo 14.30 (CET).

Savo-Solar lyhyesti
Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpö- järjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.fi.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Mangold Fondkommission AB, puh.  +46 8 5030 1550.

Share:

More News