Savo-Solar on allekirjoittanut sopimuksen aurinkokeräinkentän toimittamisesta Ystad Energille Ruotsissa

Savo-Solar Oyj
Yhtiötiedote                21.3.2017 klo 8.30 (CET)

Savo-Solar on allekirjoittanut sopimuksen aurinkokeräinkentän toimittamisesta Ystad Energille Ruotsissa

Savo-Solar on allekirjoittanut toimitussopimuksen Ystad Energi AB:n kanssa aurinkolämpökeräinkentän toimittamisesta ja asentamisesta Ystad Arena -hallin katolle. Sopimuksen arvo on noin 2,4 miljoonaa Ruotsin kruunua eli noin 250 000 euroa. Keräinkentän toimitus tapahtuu keväällä 2017.

Savo-Solar voitti aurinkokeräinkenttää koskevan tarjouskilpailun marraskuussa 2016 ja neuvottelut varsinaisesta sopimuksesta käynnistyivät tarjouskilpailuun liittyvän valitusajan jälkeen. Neuvottelujen aikana toimituksen koko kasvoi alkuperäisestä kolme kertaa suuremmaksi.

Toimitus on Savo-Solarin ensimmäinen kokonaistoimitus Ruotsiin ja on hyvä referenssi tuleville ruotsalaisille asiakkaille.

Jari Varjotie, Savo-Solar Oyj:n toimitusjohtaja: “Olen erittäin tyytyväinen sopimukseen. Tarjouskilpailun voitto sinänsä oli hyvä asia, mutta toimituslaajuuden kasvaminen neuvotteluissa oli vieläkin parempi asiakkaan nähdessä ratkaisujemme heille tuoman lisäarvon. Pääsemme toimituksen tuotannossa hyödyntämään vastikään modernisoitua pinnoituslinjaamme sekä uusia tuotantomenetelmiä, jotka mahdollistavat paremman kustannustehokkuuden ja kannattavuuden.”

SAVO-SOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Hyväksytty Neuvonantaja
Mangold Fondkommission AB
puh.  +46 8 5030 1550

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savo-Solar Oyj:n on julkaistava EU:n markkinoiden väärinkäyttösääntelyn perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 21.3.2017 klo 8.30 (CET).

Savo-Solar lyhyesti
Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpö- järjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.fi.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Mangold Fondkommission AB, puh.  +46 8 5030 1550.

Share:

More News