Savo-Solar Oy:n merkintäoikeusannissa merkityt uudet osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin

Savo-Solar Oy
Yhtiötiedote                       29.12.2015 klo 9.30 (CET)

 

Savo-Solar Oy:n merkintäoikeusannissa merkityt uudet osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin

Savo-Solar Oy:n (“Savo-Solar” tai “Yhtiö”) merkintäoikeusannissa merkityt 10 591 620 uutta A-sarjan osaketta on rekisteröity kaupparekisteriin 29.12.2015. Rekisteröinnin jälkeen Savo-Solarin osakkeiden lukumäärä on yhteensä 15 887 430. Yhtiön kaikki osakkeet ovat A-sarjan osakkeita.

Väliaikaiset osakkeet, jotka vastaavat merkintäoikeusannissa merkintäoikeuksilla merkittyjä osakkeita, otettiin kaupankäynnin kohteeksi First North Finlandissa ja First North Swedenissä 27.11.2015. Väliaikaiset osakkeet yhdistetään Savo-Solarin nykyiseen osakelajiin Euroclear Finland Oy:n ylläpitämässä arvo-osuusjärjestelmässä 29.12.2015 ja kaupankäynti merkintäoikeusannissa merkityillä uusilla osakkeilla alkaa First North Finlandissa arviolta 30.12.2015. Väliaikaiset osakkeet yhdistetään Savo-Solarin nykyiseen osakelajiin Euroclear Sweden AB:n ylläpitämässä arvo-osuusjärjestelmässä ja kaupankäynti merkintäoikeusannissa merkityillä uusilla osakkeilla alkaa First North Swedenissä arviolta viikolla 1, 2016.

Merkintäoikeusannin jälkeen Savo-Solarin käyttöpääoma riittää kattamaan tämänhetkisen tarpeen seuraavien 12 kuukauden ajaksi edellä mainitun rekisteröinnin päivämäärästä.

Neuvonantajat

Mangold Fondkommission AB toimii Yhtiön taloudellisena neuvonantajana merkintäoikeusannissa. Smartius Oy toimii Yhtiön oikeudellisena neuvonantajana Suomen lakiin liittyvissä asioissa merkintäoikeusannissa. Advokatfirman Westermark Anjou AB toimii Yhtiön oikeudellisena neuvonantajana Ruotsiin lakiin liittyvissä asioissa merkintäoikeusannissa.

Lisätietoa:

Ingrid Östhols, viestintä
Puh: +46 721 810 867
Sähköposti: ingrid.osthols@savosolar.se ingrid.osthols@savosolar.se

Savo-Solar Oy
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.fi

Mangold Fondkommission AB
Puh: +46 (8) 5030 1550
Sähköposti: info@mangold.se

Savo-Solar lyhyesti

Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan vuodesta 2011 lähtien yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osakkeet on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.fi.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550.

Jaa:

Lisää Uutisia