Savo-Solarin pankkitakauslimiitin voimassaoloaikaa on jatkettu vuodella

Savo-Solar Oyj
Yhtiötiedote                30.11.2017 klo 10.30 (CET)

Savo-Solarin pankkitakauslimiitin voimassaoloaikaa on jatkettu vuodella

Suur-Savon Osuuspankki on jatkanut Savo-Solar Oyj:n kahden miljoonan euron pankkitakauslimiitin voimassaoloaikaa 12 kuukaudella 30.11.2018 saakka. Yhtiö käyttää limiittiä suurissa projekteissa muun muassa toimitusten ja takuuajan aikana tarvittaviin takauksiin. Limiitin voimassaoloajan jatkamisen edellytyksenä on, että Finnvera Oyj antaa pankille yhtiön puolesta vastatakauksen ja että yhtiö antaa pankille lisävakuuden. Finnvera on jo tehnyt myönteisen takauspäätöksen. Pankkitakauslimiittiä on jatkettu samoilla ehdoilla kuin oli edellisessä limiitissä.

Savo-Solarin rahoitustilanne on parantunut kesällä 2017 toteutetun onnistuneen merkintäoikeusannin ja suunnatun annin seurauksena, jolloin yhtiö keräsi noin 4,3 miljoonan euron nettovarat. Parhaillaan on meneillään osakkeiden merkintäaika yhtiön optio-oikeuksilla 1-2017, jotka annettiin yllä mainitussa annissa

Yhtiön tavoitteena on kasvattaa liikevaihtoa ja parantaa kannattavuutta, jotta se pystyy turvaamaan käyttöpääomatarpeensa ja täyttämään lainarahoitukseensa liittyvät lupaukset.

SAVO-SOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savo-Solar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 30.11.2017 klo 10.30 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.

Savo-Solar lyhyesti

Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpö- järjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, puh: +46 8 505 65 172.

Jaa:

Lisää Uutisia