Savo-Solar on allekirjoittanut lopullisen toimitussopimuksen newHeat SAS -yhtiön kanssa

Savo-Solar Oyj                  
Yhtiötiedote                       2.3.2018 klo 12.30 (CET)

.
Savo-Solar on allekirjoittanut lopullisen toimitussopimuksen newHeat SAS -yhtiön kanssa

Savo-Solar ja newHeat SAS ovat allekirjoittaneet sopimuksen Ranskan suurimman aurinkolämpöjärjestelmän toimittamisesta. Sopimuksen arvo on yli 2 miljoonaa euroa ja aurinkokeräinkentän toimituksen on määrä tapahtua kesällä 2018. Sopimus astuu voimaan ja toimitukset voivat käynnistyä sen jälkeen kun newHeat on saanut tarvittavat hyväksynnät ja sitoumukset. Tämän odotetaan tapahtuvan huhtikuun 2018 loppuun mennessä.

Kokonaistoimitus kattaa rakennustyöt, kiskojärjestelmälle asennetun keräinkentän, putkiston, aurinkolämpöaseman siirtolaitteistoineen ja valvontajärjestelmän. Lisäksi Savo-Solar on saanut kentän huolto- ja ylläpitosopimuksen ja vastaa järjestelmän toiminnasta. Condat-sur-Vézèreen asennettava aurinkolämpölaitos tulee 4 000 neliömetrin pinta-alallaan olemaan Ranskan suurin. Se on myös maailman ensimmäinen yksiakseliselle, kääntyvälle kiskojärjestelmälle asennettava tasokeräinkenttä. Asiakas, newHeat-yhtiö, toimittaa aurinkolämpölaitoksesta lämpöä paikalliselle teollisuuslaitokselle.

Savo-Solar valittiin aurinkokeräinkentän ensisijaiseksi tarjoajaksi kesäkuussa 2017, jolloin neuvottelut varsinaisesta sopimuksesta käynnistyivät.

SAVO-SOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savo-Solar Oyj:n on julkaistava EU:n markkinoiden väärinkäyttösääntelyn perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi edellä mainitun yhteyshenkilön toimesta 2.3.2018 klo 12.30 (CET).

Savo-Solar lyhyesti
Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpö- järjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, puh. +46 8 505 65 172.

Jaa:

Lisää Uutisia