Savo-Solar Oyj: Oulun Seudun Sähkölle Suomen suurin aurinkolämpöjärjestelmä

Savo-Solar Oyj                  
Yhtiötiedote                       27.3.2018 klo 10.40 (CEST)

Oulun Seudun Sähkölle Suomen suurin aurinkolämpöjärjestelmä

Savo-Solar Oyj on saanut Oulun Seudun Sähköltä tilauksen aurinkolämpöjärjestelmästä. Limingan Ankkurilahteen sijoittuva yli 350 neliömetrin järjestelmä tulee olemaan käynnistyessään Suomen suurin aurinkokeräinkenttä. Kyseessä on kokonaistoimitus, joka sisältää varsinaisen keräinkentän lisäksi myös varaajat, automaation ja muut lämpölaitokselle asennettavat komponentit sekä järjestelmän kytkennän nykyiseen kaukolämpöverkkoon. Asennuspaikka sijaitsee alle 200 kilometrin päässä pohjoisesta napapiiristä, joten tämä on osoitus siitä, että myös hyvin pohjoisessa pystytään tekemään kannattavia aurinkolämpöratkaisuja. Toimituksen on määrä tapahtua kesän 2018 aikana.

Lisäksi yhtiö toimittaa Energi-Center Nordicille Tukholmaan 134 neliömetrin edestä aurinkokeräimiä katolle rakennettavaa aurinkolämpökenttää varten. Toimituksen arvioidaan tapahtuvan huhtikuussa 2018.

Toimitusten arvo on yhteensä noin 200 tuhatta euroa.

SAVO-SOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savo-Solar Oyj:n on julkaistava EU:n markkinoiden väärinkäyttösääntelyn perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi edellä mainitun yhteyshenkilön toimesta 27.3.2018 klo 10.40 (CEST).

Savo-Solar lyhyesti
Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, puh. +46 8 505 65 172.

Jaa:

Lisää Uutisia