Savo-Solarin ensimmäinen toimitus Beijing Yuxin Solar Energylle

Savo-Solar Oyj                                  
Yhtiötiedote                       27.3.2018 klo 12.00 (CEST)

Savo-Solarin ensimmäinen toimitus Beijing Yuxin Solar Energylle

Savo-Solar on toimittanut ensimmäiset suuret keräimet Beijing Yuxin Solar Energylle Kiinaan. Yhtiöt käyvät parhaillaan neuvotteluja yhteistyön käynnistämisestä Kiinan markkinoilla. Yuxinin tilaamaa muutamaa keräintä käytetään kehitystyössä ja Kiinassa tarvittavien sertifiointitestien suorittamiseen. Yuxin rakentaa testi- ja esittelyjärjestelmän uuden toimistorakennuksen katolle Pekingissä ja sitä käytetään Yuxinin henkilöstön kouluttamiseen ja markkinointitarkoituksiin.

Savo-Solar tiedotti marraskuussa 2017 aloittaneensa Beijing Yuxin Solar Energy Co:n kanssa neuvottelut yhteistyöstä, joka koskee keräimien myyntiä ja valmistamista Kiinan markkinoille mahdollisesti lisenssisopimuksen tai yhteisyrityksen avulla. Yhteistyössä Yuxinin kanssa Savo-Solarilla olisi hyvät mahdollisuudet saada merkittävä osuus Kiinan aurinkolämpöjärjestelmien suuresta markkinasta, jonka on arvioitu kasvavan voimakkaasti jatkossakin.

SAVO-SOLAR OYJ

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savo-Solar Oyj:n on julkaistava EU:n markkinoiden väärinkäyttösääntelyn perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi edellä mainitun yhteyshenkilön toimesta 27.3.2018 klo 12.00 (CEST).

Savo-Solar lyhyesti

Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpojärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, puh. +46 8 505 65 172.

Jaa:

Lisää Uutisia