Savosolar Kiinan markkinoille yhteistyössä Jiangsu Holly Environmental Technology Industrialin kanssa

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote                                              15.3.2019 klo 10:40 (CET)

Savosolar Kiinan markkinoille yhteistyössä Jiangsu Holly Environmental Technology Industrialin kanssa

Savosolar Oyj (“Savosolar” tai “Yhtiö”) on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen kiinalaisen Jiangsu Holly Environmental Technology Industrial Co., Ltd: n (“Jiangsu Holly”) kanssa, joka on Shanghain pörssissä listatun Jiangsu Holly Corporationin tytäryhtiö. Jiangsu Holly harjoittaa monialaista kansainvälistä valmistusta ja kauppaa, ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 4.032 miljoonaa renminbiä (531 miljoonaa euroa).

Jiangsu Holly tulee myymään ja toimittamaan aurinkolämpöjärjestelmiä Kiinassa käyttäen Savosolarin tuotteita. Savosolar tuo yhteistyöhön aurinkolämpöön liittyvän johtavan teknologian ja suurten aurinkolämpöjärjestelmien suunnitteluun, toimitukseen ja käyttöön tarvittavan tietotaidon.

Tässä yhteydessä Savosolar myös konkreettisesti etabloituu Kiinan markkinoille. Nykyinen talousjohtaja Raul Ikonen aloittaa Savosolarin maajohtajana Kiinassa. Hänen toimipaikkansa tulee olemaan Shanghai ja sieltä käsin hän työskentelee Savosolarin Kiina-strategian toteuttamiseksi. Savosolar perustaa Kiinaan myös toimipisteen, ja yhteistyön käynnistäminen Jiangsu Hollyn kanssa tulee oleman hänen päätavoitteensa. Raul siirtyy uuteen tehtäväänsä toukokuussa, ja Savosolar on jo aloittanut rekrytointiprosessin uuden talousjohtajan löytämiseksi.

Näiden toimien avulla Savosolar tavoittelee omaa osaansa valtavasta ja nopeasti kasvavasta Kiinan uusiutuvan energian markkinasta. Samalla Savosolar pyrkii saamaan johtavan teknologiansa ja brändinsä asiakkaiden ensisijaiseksi vaihtoehdoksi Kiinassa.

“Tämä on suuri saavutus strategisessa suunnitelmassamme. Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä siitä, että Jiangsu Holly on valinnut meidät kumppanikseen. Olemme järjestelmällisesti pyrkineet tähän tavoitteeseen jo jonkin aikaa. Tapasimme Jiangsu Hollyn ensimmäistä kertaa lähes vuosi sitten ja meille syntyi positiivinen tunne mahdollisesta yhteistyöstä. Jiangsu Hollylla on aikaisempaa vahvaa kokemusta liiketoiminnasta kansainvälisten yhtiöiden kanssa ja heillä on motivaatio sekä voimavaroja liiketoiminnan ja operaatioiden nopeaan aloittamiseen. He ovat jo nyt perustaneet Savosolarin liiketoimintaa varten oman tiiminsä. Jiangsu Hollylla on erittäin hyvät verkostot Kiinassa ja varsinkin kotiseudullaan Jiangsussa, mikä tulee olemaan merkittävä etu, kun etsitään potentiaalisia hankkeita ja asiakkaita.

Kiinan hallitus tekee vahvasti töitä päästöjen vähentämiseksi, ja yhdistämällä voimamme Jiangsu Hollyn kanssa edistämme omalta osaltamme näitä ponnisteluja Kiinassa. On myös hienoa saada Raul Kiinaan rakentamaan Savosolarin läsnäoloa sinne. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus ylemmän tason johtotehtävistä Kiinassa ja hän tuntee hyvin sekä Savosolarin että tuotteemme. Hänen panoksensa antaa varmasti meille ja Jiangsu Hollylle tärkeää näkemystä sekä erinomaisen tuen yhteistyön menestyksekkääseen käynnistämiseen, jotta pääsemme viemään eteenpäin johtavan teknologiamme myymistä ja toimittamista suurten aurinkolämpöjärjestelmien markkinalle Kiinaan”, Jari Varjotie, Savosolar Oyj:n toimitusjohtaja.

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savosolar Oyj:n on julkaistava markkinoiden väärinkäyttöasetuksen (MAR) perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 15.3.2019 klo 10:40 (CET) edellä mainitun henkilön toimesta.

Savosolar lyhyesti
Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 505 65 172.

Jaa:

Lisää Uutisia