Tiedotustilaisuuden 29.8.2022 aineisto

Savosolar Oyj
Yhtiötiedote                                                                       29.8.2022 klo 7.40 (CEST)

Kutsu tiedotustilaisuuteen 29.8.2022 klo 11.00

Savosolar Oyj ja Meriaura Oy yhdistyvät osakevaihdolla

Savosolar Oyj on allekirjoittanut ehdollisen osakevaihtosopimuksen, jolla se ostaa VG-ShippingOy:ltä merilogistiikkaan erikoistuneen Meriaura Oy:n ja VG EcoFuel Oy:n liiketoiminnan. VG Shippingistä tulee yhdistymisen jälkeen Savosolar Oyj:n enemmistöomistaja.

Savosolar, Meriaura ja VG EcoFuel pystyvät yhdessä vastaamaan uusiutuvaan energiaan perustuvien ratkaisujen kysynnän kasvuun ja paikkaamaan markkinoilla vallitsevaa tarjonnan vajetta. Savosolarin omistajat saavat uudesta kokonaisuudesta 30 prosentin omistusosuuden, VG Shipping omistaa 70 prosenttia osakkeista.

Yhdistymisestä järjestetään tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja toimittajille webinaarina tänään 29.8. klo 11.00 (Suomen aikaa). Tilaisuuteen voi osallistua seuraavan linkin kautta: https://bit.ly/3wENb4j

Tilaisuudessa esiintyvät ja kysymyksiin vastaavat:

Jari Varjotie, toimitusjohtaja, Savosolar Oyj
jari.varjotie@savosolar.com, +358 400 419 734

Eero Auranne, hallituksen puheenjohtaja, Savosolar Oyj
eero.auranne@enordic.fi, +358 44 425 2200

Jussi Mälkiä, hallituksen puheenjohtaja, VG-Shipping Oy
jussi.malkia@meriaura.fi, +358 400 785 489

SAVOSOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.com

Savosolar lyhyesti
Savosolarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savosolar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savosolarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpöjärjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä – eli markkinoihin, joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savosolar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan lähes 20 maahan neljällä mantereella. Savosolarin osake on listattu Nasdaq First North Growth Market Swedenissä tunnuksella SAVOS ja Nasdaq First North Growth Market Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.com.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Augment Partners AB, info@augment.se, puh. +46 8 604 22 55.

Jaa:

Lisää Uutisia